dodane: 10.04.2019 11:27:47

Przygotowania do sezonu!

Rozpoczęcie sezonu eventowego zawsze wiąże się z masą przygotowań związanych z konserwacją sprzętu, czy przeglądem stanów magazynowych. Tak samo jak natura budzi się do życia na wiosnę, tak samo my budzimy się z zimowego snu i zaczynamy przygotowania do nadchodzącego sezonu.

Ilość atrakcji, które udało nam się nabyć przez dziewięć lat prowadzenia naszej działalności na rynku, z roku na rok jest coraz większa i choć nasz magazyn ciągle się powiększa, to zawsze miejsca jest na styk. Przegląd atrakcji przed sezonem, uruchamianie ich, testowanie zawsze budzi w nas uśpione dzieci i przypomina nam o tym, dlaczego właśnie wybraliśmy naszą branżę.

Dajemy ludziom radość. To właśnie uśmiech gości bawiących się na naszych imprezach, daje największą satysfakcję. W czasach pędu, życia codziennego i rutyny, udaje nam się wnieść do życia ludzi, coś, co pozwala choć na chwilę beztroski i zabawy.

Przeglądając nasz magazyn, wyciągając i rozkładając, sprawdzając kolejne rzeczy zawsze rozmawiamy o tym co się wydarzyło w zeszłym sezonie. Wspominamy imprezy czy śmieszne sytuacje, które miały miejsce. Nie rozmawiamy o tym jak o ciężkiej pracy, chociaż często taka jest. Satysfakcja
z tego co robimy, łagodzi włożony trud w przygotowania, czy demontaż sprzętu pod koniec dnia pracy.

Wchodząc do naszych foodtruck-ów, przypominamy sobie jak dużo dobrego jedzenia wydaliśmy, ile burgerów usmażyliśmy i ile piątek zbiliśmy
w podziękowaniu za dobrą usługę. Catering, który doszedł w połowie prowadzenia naszej działalności, dał nam jeszcze więcej radości i satysfakcji widząc jak gościom imprez smakują przygotowane przez nas posiłki.

Największą radochę zawsze przynosi nam sprawdzanie maszyn do deserów, lodów włoskich, granit. Aby sprawdzić czy wszystko jest ok, zawsze musimy przygotować kilka porcji testowych i finalnie chodzimy z pełnymi brzuchami lodów i słodkości.

Przygotowania do sezonu zawsze wywołują na naszych twarzach radość
i wewnętrzną gotowość do działania w okresie dużego natężenia pracy.
Ten okres to również czas przemyśleń i podsumowań naszej pracy. Przez dziewięć lat prowadzenia naszej działalności nauczyliśmy się jak bardzo ważna jest atmosfera. Nasza firma to nie dopisek sp. z o. o. na końcu nazwy. Nasza firma to ludzie, którzy wspólnie z nami dzielą trud pracy, razem osiągamy zamierzone cele, dobrze się przy tym bawiąc.

Do zobaczenia na imprezach w sezonie 2019! My już jesteśmy gotowi, a Wy?


Top